PROJECT

Grafische Posters

“Originele Posters”  

Film en songteksten zoals de Godfather, Scarface, Terminator…

Grafische kunstwerken afgedrukt op papier, glas, aluminium, het spel tussen beeld en tekst. Opgeleid als Grafisch Ontwerper creëer ik telkens weer nieuwe werken.

Nu ook te koop op Bol.com

PROJECT

BECOMING ME

“Gedurfde combi tentoonstelling van een kunstenaar en fotograaf over de jong volwassenen van nu”

Na een lange stilte is ons werk te zien in Amsterdam-Duivendrecht. Het project ‘Becoming Me’ van Inge Wiedijk en SAM Bult hangt de maanden september en oktober 2020 in het mooie buurthuis van Duivendrecht. De grote schilderijen  van SAM en de foto’s van Inge kan je komen bekijken op afspraak. Reserveer snel een plekje voor een persoonlijke rondleiding.

PROJECT

Maffia

“Portretten van de onderwereld!”  

Al  Capone, Pablo Escobar, Jacques Mesrine, The Godfather (Marlon Brando) of Al Pacino, Willem Holleeder, Cor van Houten…

Ik kruip in de huid van de crimineel, met potlood en penceel ga ik ze te lijf!

PROJECT

FRANSEN OP DOEK

“Fransen op doek”  

De acteurs en actrices uit de jaren 60-70 spelen de hoofdrol in dit projekt. Fragmenten van acteurs uit films als Angelique en La Piscine. 

PROJECT

KROONLUCHTERS

“Monumentalen objecten die een vorstelijke dan wel mysterieus religieze sfeer oproepen”  Een citaat uit de Gooi en Eembode!

Kroonluchters fascineren mij. Net zoals de portretten begin ik vaak heel realistisch te tekenen/schilderen. Gedurende het proces laat ik me steeds meer leiden door mijn gevoel. De kroonluchters is voor mij een doorlopend projekt.

PROJECT

Willem 50 en 5 jaar Koning

Tentoonstelling “Willem Alexander vijf jaar Koningschap”

Tentoonstelling “Willem Alexander vijf jaar Koningschap” – expositie door 22 gerenommeerde kunstenaars uit ‘Gooi en omstreken in het Vestingmuseum in Naarden van 24 maart-6 mei 2018.

Samen met 21 kunstenaars exposeren in het Vestings Museum Naarden. Wie deden er nog meer mee?  Gemma van der Zee, Monique van Wijk, Jacqueline de Vries, Wouter van der Velde, Robbert Strüwer, Mieke Schut, Anthel Reijnders, Jan-Willem van Oldeneel, Maritza Marbus, Jeanette van der Kaaij-Kruijmer, Pieter Hogenbirk, Anne Miek Godschalk, Charlene van den Eng, Elizabeth Ebbink, Marjan Derksen, Hans Almekinders, Maja Boot, Ilse Valkenburg, Janine Boot, Jac en Mick Harren.

PROJECT

BLOEMEN

Vaak groter en kleurrijker weergegeven. Bijna monumentaal zoals de Kroonluchters.